Uspořádejte nezapomenutelnou rozlučku se svobodou - letos letí Barbie

Zveřejnil dne

Svatební sezóna se opět blíží, přípravy svatby budou brzy v plném proudu a nastane také čas pomalu začít plánovat i rozlučku se svobodou. Pokud půjdete nevěstě za svědka, většina zařizování bude zřejmě na vás. Rozlučka se svobodou by měla být nezapomenutelná jízda. 

Jak z ní udělat něco extra? Je dobré mít vymyšlené jednotné téma, od kterého se budou odvíjet další detaily rozlučky (program, oblečení, dekorace apod.)

Co třeba rozlučka ve stylu Barbie? 

S oblíbenou panenkou si během dětských let hrála snad každá žena. A přiznejme si, že je občas holčičkám závidíme i v dospělosti. Má to být holčičí večer plný zábavy, tak proč ho neudělat trochu crazy?

Dekorace a doplňky v růžové barvě v Barbie stylu? To je ono!

Představujeme vám naší zábavnou kolekci Barbie, která je inspirovaná ikonickou panenkou Barbie, která je stále velkým trendem. 

1. Barbie balónky

V naší kolekci najdete mnoho balónků viz foto, které vám zaručí Barbie styl fóliový balónek s nápisem Barbie - skvělá dekorace třeba do fotokoutku nebo jen tak na společnou fotku.

Barbie měla svůj party dům v Malibu, takže kulatý fóliový balónek s nápisem Barbie Malibu Beach California vám těž nesmí chybět!

Další balónky, které vám oživí a doplní celou párty je bílý fóliový balónek ve tvaru srdce nebo stříbrný a růžový či světle růžový buket srdcí.

Fóliové balónky doplňte latexovými růžovými nebo bílými balónky. Můžete z nich udělat girlandu nebo jen tak poházet po zemi. 

 

Doplňující balónky z naší kolekce, které se vám můžou hodit fóliový balónek ve tvaru hlavy Barbie

Případně tento Kulatý fóliový balónek Barbie Girl, který vám skvěle doplní buket balónků nebo balónkovou stěnu do fotokoutku nebo girlandu.

2. Doplňky na růžovou Barbie párty

Více inspirace naleznete i v naší speciální rozlučkové kolekci, naleznete tam mnoho růžových doplňků. Níže se můžete podívat na náhled co vše u nás můžete pořídit:

Omyvatelné zlaté tetování pro celý tým nevěsty, které by nemělo budoucí nevěstě a jejím kamarádkám chybět na její rozlučce se svobodou.

Konfetový kanón "Push Pop" - Vytvořte si na rozlučce krásný konfetový déšť. Stačí prudce zmáčknout a konfetky vystřelí do vzduchu. Poté vám konfety skvěle ozdobí třeba stůl nebo udělá parádu na fotkách ve fotokoutku.

 

Šerpa Bride to be v bílé barvě s nápisem z "Bride to be" a prstýnkem je pro budoucí nevěstu důležitým doplňkem na rozlučku se svobodou.

Girlandový závěs v růžové barvě je ideálním doplňkem na Barbie párty. Girlandou můžete použít jako dekoraci do fotokoutku nebo použít jako závěs na balónky.

Rozlučková párty ve stylu Barbie může začít! Upusťte uzdu a pořádně to oslavte s nevěstou s naší kolekcí Barbie. Ať už budete popíjet jen koktejly, půjdete na taneční parket naše doplňky pro Barbie rozlučku dodají každému okamžiku kouzlo. 

Ať se vám organizace rozlučky se svobodou podaří!

Karolina a Dekorativo.cz


Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek Novější příspěvek →


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.