Rozlučka se svobodou - PIKNIK VE VELKÉM STYLU

Zveřejnil dne

Vyšperkované holčičí pikniky jsou top! Frčí teď víc než divoké rozlučkové párty v barech nebo diskotékách a vyjde vás to poměrně levně. Jak se říká hodně muziky za pár peněz. Kdybych si já měla vybrat, jak by měla má rozlučka vypadat, tak přesně takto - prostě oslava pod širým nebem :-).

Pikniky jsou zábavné, krásné a skvělý způsob, jak si skvěle užít holčičí párty s budoucí nevěstou. (Pokud nevíte jak na piknik, tak jsem toto téma podrobně rozepsala v článku zde).

V tomto článku se spíše budu věnovat dekoracím na rozlučku. Nafotila jsem pro vás naše krásné dekorace pro piknikovou rozlučku.

Než přejdeme ke všem nafoceným dekoracím, tak ve zkratce nezapomeňme na důležité! Všechno to začíná umístěním. Ať už je to park, dvorek nebo dokonce uvnitř vašeho domova (suchá verze); ujistěte se, že vámi zvolené místo má všechny nezbytnosti (parkování, toalety, snadný přístup, stín, žádná omezení.

Jaký typ sezení bude nabízen (židle, deky, polštáře)? Ať už se rozhodnete jakkoli, musí být vhodné pro rozlučku se svobodou.

Poté zaměřte svou pozornost na celkové nastavení. Bude nějaké téma? Položte si následující otázku: Jaké téma by budoucí nevěsta milovala a uvítala? Uvolněný? Nóbl? Propracovaný? Hezké šaty? Luxusní piknik?...
Přizpůsobte výzdobu odpovědi. Abych vám pomohla získat inspiraci, tak vyzkoušejte třeba styl s rose gold barvou!

Nezapomeňte na doplňky! Určitě bude skvělé mít na ozdobu pár květin, s nimi zaznamenáte okamžitou změnu atmosféry. Další okamžité zvýšení atmosféry je osvětlení. Nakupte si u nás nezbytnosti jako stylové kelímky, výzdobu, co zavěsíte na strom, slaďte si outfity a udělejte si prima holčičí den na který nezapomenete společně s budoucí nevěstou.

Naše produkty z piknikového focení:

Dekorace pro zábavu

Náramky s nápisem Team Bride a pro nevěstu Bride v růžovémčerném provedení. Stříbrná čelenka pro nevěstu s nápisem Bride. Růžová šerpa s prstýnkem pro nevěstu a družičky. Tetování pro nevěstu s nápisem Bride a družičky s nápisem Team Bride.

Vystřelovací konfety 40 cm s barvou zlatu a stříbrnou. Růžové Push pop vystřelovací konfety.

Balónkové dekorace

Průhledné balónky s růžovým nápisem Bride to be. Buket fóliových balónků ve tvaru růžových srdcí. Metalické balónky rose red nafouknuté na nízkou velikost.

Papírové nádobí

Rose gold kelímky, malé a velké talíře, stříbrné kelímky a velké talíře, papírová brčka Team Bridestříbrné krabičky na popcorn.

Papírové dekorace a ostatní

Papírové brýle Bride to be a zlatá girlanda tvořící nápis Bride to be.

Dřevěná krabička ve tvaru srdce do které jsem vložila náramky, plechový džbánek na květiny.

 

Věřím, že s našimi dekoracemi si vyčarujete báječný holčičí rozlučkový piknik, který bude nezapomenutelný! Není nad to užít si prosluněné odpoledne pod širým nebem doplněné o dobré jídlo a spoustu zábavy s nevěstou a holkami.

Karolina a Dekorativo.cz


Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.