Jak připravit oslavu pro svého partnera

Zveřejnil dne

Blíží se narozeniny vašeho partnera a chcete je oslavit trošku originálně?

Lámete si opět hlavu nad tím, jak však uspořádat narozeninovou oslavu pro svého partnera? Jaké zvolit dekorace? Tento článek Vám spolu s kategorií Pánské narozeniny poradí, jak uspořádat oslavu, aby byla originální a nezapomenutelná.

Narozeniny jsou důležitým obdobím roku, na které se každý těší. Při plánování narozeninové oslavy může být výběr nekonečný. Pro dospělého chlapa jsou však možnosti mnohem užší než u nás holek.

 

Počáteční příprava

Než se pustíte do organizování, je nutné se v první řadě zamyslet nad tím, v jakém duchu oslava bude, jaký váš partner je a co upřednostňuje. Díky ujasnění si těchto bodů budete mít při organizování narozeninové oslavy jasnou představu.

Pokud chystáte menší rodinnou sešlost, určitě se nemusíte bát narozeninové oslavy doma. Jestliže ale máte v plánu velkou narozeninovou party, určitě už stojí za zvážení pronájem prostoru či rezervace v některém podniku. Oslavy pořádané mimo váš domov mají jednu velikou výhodu – obsluhu. Díky té si totiž užijete oslavu na 100 % a budete se moci věnovat všem svým hostům. Vyhnete se neustálému běhání, přinášení a odnášení věcí a hlídání, zda má každý vše, co potřebuje. Jde zde také o budget, protože je jasné, že oslava doma vyjde levněji.

TIP: I dospělí touží po zážitcích. Posezení v restauraci nebo party doma může být fajn, ale co zkusit něco netradičního? Oslavu narozenin lze pojmout jako jeden velký zážitek a dobrodružství v každém věku. Vsaďte na to, co dotyčného nejvíce baví. V posledních letech jsou velmi oblíbené únikovky neboli únikové hry. Lze vybrat jak klasické únikovky v místnosti, nebo i ve venkovním prostředí. Je to skvělá zábava, při které lze zažít skvělé dobrodružství. Já takové překvapení vyzkoušela a můj partner to moc ocenil :-).

Pozvěte ty správné lidi

Uspořádat oslavu pro partnera znamená pozvat lidi, kteří jsou vám blízcí, lidi, kteří vám pomohou vytvořit šťastné vzpomínky, a lidi, kteří si tuto příležitost užijí stejně jako vy. Udržujte seznam hostů cca max do 20 lidí, abyste mohli skutečně věnovat trochu osobní pozornosti všem svým hostům. Pokud máte okruh lidí 20 plus, tak musíte mít na paměti i to, aby se všichni dostatečně bavili a nebyli jste spolu s oslavencem ve stresu.

Vyberte jídlo a pití

Výběr jídla a pití je pro každou narozeninovou oslavu kritický, protože může rozbít párty. Naplánujte si své menu, včetně nápojů, předkrmů a hlavních chodů, tak, aby vyhovovalo preferencím vašich hostů a oslavence. bude to spíše pánská oslava, takže nezapomeňte na dostatek piva a alkoholu. Prosecco a Aperol je sice fajn, ale tak pro nás holky. U kluků moc nezabodujete.

Nastavte tu správnou atmosféru.

Atmosféra je dalším kritickým aspektem každé párty. Zvažte osvětlení, hudbu, výzdobu a uspořádání sezení, které mohou přispět k celkové atmosféře a náladě večírku. Ujistěte se, že dekorace odpovídají tématu vaší akce. Vybírejte hudbu moudře podle toho, jakou atmosféru chcete vytvořit. Může to být relaxační jazzová melodie nebo party hudba, která roztančí lidi.

Základ dobré oslavy – dort a dárky

Určitě se mnou budete souhlasit, že bez dortu a dárků se žádná oslava neobejde. Dort se svíčkami, které naznačují věk oslavence, se stal narozeninovým symbolem. Pokud váš chlap nesnáší čísla a počet svíček, můžete to vyřešit naším zápichem s nápisem. Pokud budete chtít hodně oslnit, tak dort můžete upéct sami, nebo objednat v cukrárně či u šikovné cukrářky.

Dárky miluje každý. Zde doporučuji se dohodnout s hosty a vybrat třeba jeden hlavní za všechny a složit se na něj. Miluje váš partner třeba lyžování? Složte se mu na skipas. nebo chce si váš kluk udělat kapitánské zkoušky? Ideální šance mu tento sen splnit :-). většinou se vás stejně všichni budou ptát co by rád dostal a co mu mají koupit. Za mě je to to ideální řešení dárku a uvidíte, jak bude rád!

Dekorace na oslavu

Dekorace dělají z oslavy Oslavu! Pokud nemáte zvolené žádné konkrétní téma, pak vám bohatě postačí balónky, případně světýlka, girlandy či konfety. Můžete vše sladit alespoň barevně nebo naopak nechat místnost prozářit všemi barvami. připravila jsem pro vás kategorii Pánské narozeniny, kde se můžete inspirovat. Mezi dekoraci můžete zařadit také jídlo a nápoje, které krásně vyniknou na papírovém nádobí.

Můj tip na produkty v černo-zlaté kombinaci z našeho e-shopu, které by vám rozhodně neměly chybět: 

Girlanda z balónků Happy Birthday, kterou máme v různých barvách vám umožní vyzdobit Vaši narozeninovou oslavu. Hodí se například k zavěšení nad stůl při oslavě narozenin, nebo na zeď. 

Balónkový pivní set Cheers je ideální dekorace pro všechny milovníky piva. Poslouží i jako stylová dekorace do fotokoutku.

 

Tento krásný narozeninový set ve zlaté barvě obsahuje vše co budete potřebovat pro navození té správné narozeninové atmosféry. Díky tomuto 60 ks setu připravíte rychle narozeninovou dekoraci na jakémkoliv místě.

Foliový balónek ve tvaru hvězdy s nápisem Happy Birthday skvěle doplní vaší párty a ostatní balónky. 

 

Zápich na dort se srdíčky je jednoduchý a rychlý způsob, jak elegantně ozdobit jakýkoliv narozeninový dort. Tato krásná dekorace na dort vám skvěle nahradí narozeninové svíčky.

Pokud vás černo-zlatá výzdoba neoslovila, tak mrkněte na ostatní výzdobu a dekorace z našeho e-shopu pro inspiraci:

    Navštivte naší kategorii pánské narozeniny pokud si stále nevíte rady. 

    Na oslavě nesmí chybět balónky! Ráda vám balónky nafouknu heliem na vaší oslavu nebo firemní akci a doručím po Praze.🎈

    Ozvěte se mi na e-mail obchod@dekorativo.cz nebo volejte na telefon + 420 607 485 472 (po-pá 9:00 - 17:00)

    Ať se vám organizace narozenin podaří!

    Karolina a Dekorativo.cz


    Sdílet tento příspěvek



    ← Starší příspěvek


    0 komentářů

    Zanechat komentář

    Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.