Jak uspořádat oslavu narozenin bez stresu

Zveřejnil dne

Máte brzy narozeniny a je to pro vás stres a vůbec nevíte, jak to oslavit?

Velice často slyším ze svého okolí mám narozeniny, ale vůbec nevím jak na to a jak to oslavit. Naplánujte si svou oslavu narozenin s námi tak, abyste se nemuseli ničím stresovat a užili jste si svůj den! S námi to zvládnete v klidu a bez stresu!

Připravila jsem pro vás soupis těch nejdůležitějších bodů včetně narozeninových dekorací, na které je třeba při plánování narozenin myslet!

 

Jak uspořádat oslavu narozenin:

  1. Vyberte datum a čas konání oslavy. Jako první je třeba zvolit vhodné datum oslavy. Narozeninová párty se většinou koná co nejblíže k samotnému datu narozenin. Ideální den je sobota, případně pátek. Ujistěte se, že nikdo z důležitých hostů není třeba na dovolené.
  2. Rozmyslete si, kolik hostů chcete pozvat. Zvažte, zda chcete být jen v kruhu nejbližších nebo chcete uspořádat větší oslavu. Sepište seznam hostů, se kterými chcete své narozeniny oslavit. Na základě seznamu poté budete rozesílat pozvánky, řešit občerstvení, vytvářet rezervaci místa atd.
  3. Vyberte lokalitu. Myslete na počet lidí, počasí, občerstvení i aktivity. Kde se oslava bude konat? Místo můžete vybrat podle počtu hostů nebo jím naopak jejich počet omezit. Budou na oslavě i děti vaše či vašich kamarádů? Myslete také na jejich bezpečí a zábavu. 
  4. Naplánujte téma oslavy. Téma oslavy nemusí být nic složité a klidně můžete naplánovat jen posezení u dobrého jídla a pití. Pokud ale chcete uspořádat oslavu se specifickým dress kódem nebo aktivitami, je třeba začít plánovat včas. 
  5. Rozešlete pozvánky a dejte případně hostům vědět, v jakém stylu se oslava koná. Pozvánky odešlete včas, aby si vaši hosté stihli udělat čas. Ideální je dát o oslavě vědět alespoň měsíc dopředu, ale čím dříve, tím lépe. Vyžádejte si odpověď do určitého data, kvůli objednávkám občerstvení a pití. 
  6. Zjistěte občerstvení a nápoje svépomocí či s cateringovou společností. Před oslavou je potřeba domluvit občerstvení. Zejména pokud si pronajímáte samotný prostor, musíte zařídit kompletní catering i nápoje. Nezapomeňte zkontrolujte vybavení v pronajaté lokalitě.
  7. Vyberte a objednejte u cukrářky narozeninový dort. Jestli chcete zařizovat svůj narozeninový dort sami, dejte přátelům vědět, že jej nemají nosit. Pokud jste z Prahy a okolí mohu vám doporučit dorty a zákusky od mé kamarádky KREMLOLECAFE.CZ. Jsou totiž prostě vynikající!
  8. Naplánujte aktivity, zábavu a hry. Nejhorší na oslavě je, když se hosté nudí a postupně odchází. Naplánujte pro hosty dostatek muziky, zábavy třeba ve formě her jako jsou např. Kdo je kdo, karaoke, fotokoutek z našich balónků a dekorací.
  9. Nakupte si dekorace na narozeninyChcete uspořádat skutečně jedinečnou oslavu? Naplánujte téma nebo aspoň barvu! To se může odrazit nejen na výzdobě, ale i na oblečení nebo způsobu servírování jídla.

 

 

Výzdoba a dekorace z našeho eshopu:

    Navštivte naší kategorii inspirace pokud si stále nevíte rady. 

    Na oslavě nesmí chybět balónky! Ráda vám balónky nafouknu heliem na vaší oslavu nebo firemní akci a doručím po Praze.🎈

    Ozvěte se mi na e-mail obchod@dekorativo.cz nebo volejte na telefon + 420 607 485 472 (po-pá 9:00 - 17:00)

    Ať se vám organizace narozenin podaří!

    Karolina a Dekorativo.cz


    Sdílet tento příspěvek



    ← Starší příspěvek


    0 komentářů

    Zanechat komentář

    Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.