Připravte s námi oslavu v tématu lesních zvířátek

Zveřejnil dne

Vstupte do říše divů se všemi rozkošnými lesními kamarády a užijte si pohádkovou oslavu se svým malým milovníkem přírody.

Představujeme vám naši bestseller kategorii lesních zvířátek

Ať už pořádáte lesní narozeninovou oslavu nebo lesní baby shower pro svou holčičku nebo chlapečka, naše kolekce lesních zvířátek vám pomůže přinést krásu lesa na vaši oslavu. Od rozkošných lesních zvířat na nádobí až po rustikální dekorace a balónky máme vše, co potřebujete k přeměně vašeho prostoru v kouzelnou lesní říši divů.

Naše párty dekorace obsahují roztomilá a mazlivá stvoření, jako jsou lišky, ježci, medvědi a králíci, stejně jako prvky inspirované přírodou, jako jsou stromy a lesní zeleň. Takže bez ohledu na milník, naše dekorace vytvoří kouzelnou atmosféru, která okouzlí vaše hosty.

 

1. Balónky s lesními zvířátky

V naší kolekci najdete mnoho balónků, které vám vytvoří úžasnou fotografickou rekvizitu, kterou můžete naplnit heliem nebo vzduchem a umístit jako hlavní párty dekoraci. Hlavní balónky pro lesní párty jsou liška, ježek, veverka a medvídek.

 

Fóliové balónky s lesní tématikou můžete zkombinovat s dalšími fóliovými balónky, jako jsou fóliová čísla, srdíčka, hvězdy stačí si vybrat z kategorie fóliových balónků.

 

Girlanda z balónků tvořící nápis Happy Birthday vám umožní vyzdobit Vaši narozeninovou oslavu. Hodí se například k zavěšení nad stůl při oslavě narozenin, nebo na zeď. 

 

 

2. Papírové nádobí

Papírové nádobí je ideální pro servírování teplých i studených jídel a rychlý úklid po oslavě je zaručen. Toto nádherné nádobí v tématu lesního světa musíte mít. Máme krásné malé a velké talíře, kelímek ve dvou variantách (1 varianta, 2 varianta), a ubrousky.

Spolu s čepičkami, girlandounapichovátky, brčky ubrousky budou na stole opravdu elegantní!

Doporučujeme vám naší dřevěnou sadu eko příboru, která je nejen ekologická, ale také velice praktická.

3. Papírové dekorace

Co nesmí chybět na žádné párty? No přece párty čepičkyDěti si užijí spousty legrace a zábavy. Čepičky jsou i skvělá fotodekorace.

Doporučujeme určitě také girlandu, kterou lze umístit do vnitřních i venkovních prostor. Perfektní dekorace k focení narozeninové oslavy. Lze využít také jako rekvizita pro fotografy.

4. Latexové balónky

Další balónky, které vám oživí a doplní celou párty jsou určitě jednobarevné balónky, ze kterých můžete vytvořit girlandu dle vaší barevné představy.

Pokud si nebudete vědět rady, jak barevně girlandu poskládat máme pro vás i hotové girlandy, které si jen dle návodu sestavíte.

Ať se vám organizace narozenin nebo baby shower ve stylu lesní párty podaří!

Karolina a Dekorativo.cz

 


Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek Novější příspěvek →


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.