10 romantických věcí, které můžete dělat na Valentýna, na které nikdy nezapomenete

Zveřejnil dne

Čokoláda a růže jsou jistě dobré dárky na Valentýna, ale co dárek v podobě společného času? Abychom vám pomohli vymyslet perfektní představu o letošním rande, nabízíme vám 10 romantických věcí, které můžete společně prožít 14.2. na Valentýna!

Zde je našich 10 nápadů, co dělat na Valentýna, aby byl 14. únor slavnostní a nezapomenutelný!

Tyto nápady můžete skvěle zkombinovat s naší valentýnskou nabídkou - máme mnoho krásných balónků, dekorací a doplňků podívejte se zde.

1. Zarezervujte si vstupenky na večer
Prohlédněte si kalendář akcí ve vašem městě a okolí a kupte si vstupenky předem. Mohli byste jít spolu třeba i do kina a shlédnout aktuální romantický film. Ať už si vyberete cokoli, určitě se někdy v noci oblékněte a vyfoťte se společně na památku nebo do alba.

2. Zajděte si společně na kluziště
Lední brusle jsou jasná volba pro hravý a romantický večer. Bruslení je zábavné a také romantické, zvlášť když je v hezkém prostředí. Nemusíte umět piruety, stačí jen, když se držíte za ruce a užíváte si zábavu a blízkost toho druhého.

Jana & Simon www.elopement-photography.com

3. Rezervujte si pobyt
Nemusíte chodit daleko od domova, abyste mohli společně na chvilku utéct. Zarezervujte si noc v nedalekém hotelu nebo na vašem oblíbeném místě. Zkuste si zajistit hlídání u rodičů u užijte si to spolu. Po příjezdu si užijte společnou noc mimo všechny ty běžné seznamy úkolů a rutiny. Objednejte si na pokoj dobré pití a jídlo, podívejte se na film, společně si čtěte nebo dělejte cokoliv na co budete vzpomínat.

4. Zavzpomínejte na svůj svatební den
Pokud jste svoji, prožijte znovu svůj svatební den tím, že se společně podíváte do svého svatebního fotoalba nebo se podíváte na svatební video a popovídáte si o nezapomenutelných okamžicích ze dne, kdy jste si řekli: „ANO“.

https://www.charmerry.com/blogs/news/wedding-photo-albums-ideas-keepsake-book-memento

5. Naplánujte si vnitřní piknik
Pokud je počasí děsivě chladné či deštivé nebo jste třeba nemocní a nikam nechcete nebo nemůžete jít, tak si můžete udělat doma domácí piknik, aniž byste opustili domov. Udělejte si v obývacím pokoji trochu místa a rozložte přikrývku a pak si společně pochutnejte na sýru a salámech, sendvičích, salátech a ovoci.

6. Zahrajte si deskovku
Kdy jste naposledy hráli hru jen vy dva? Vyberte si vaší oblíbenou ze skříně nebo vyzkoušejte partnerské deskové hry.
7. Vytvořte si playlist skladeb jeden pro druhého
Věnujte nějaký čas vzájemnému sestavování seznamů skladeb ve své oblíbené streamovací službě. Vyberte si valentýnskou píseň, která podnítí vzpomínky na váš vztah, nebo jednoduše melodie, o kterých víte, že je vaše drahá polovička bude milovat. Pak nalijte víno, zapněte hudbu a vzpomínejte. Je to dárek, který budete poslouchat po celý rok.
https://vekkesind.com/effective-ways-to-get-a-capricorn-woman-hooked/
8. Vyrobte si společně fotoknihu
Co takhle si nechat vyrobit fotoknihu mapující vaše společné zážitky za minulý rok, nebo za celou dobu vašeho vztahu? Pokud si tisknete fotky, tak si můžete udělat zápisník vašeho vztahu. Shromážděte fotky svého vztahu, staré útržky vstupenek a vytvořte si krásnou knihu/zápisník, které si oba budete vážit!
9. Užijte si romantický filmový maraton
Vezměte si popcorn a usaďte se na gauči pro večer plný vašich oblíbených romantických filmů, jako jsou tyto oblíbené valentýnské filmy. Naše tipy na filmy najdete ve článku Jak oslavit Valentýna doma
10. Jeďte na výlet
Vydejte se na den nebo celý víkend do destinace, kde ani jeden z vás ještě nebyl. Takový romantický společný únik. Vystoupíte ze své komfortní zóny a užijete si to báječně!
Ať už budete doma nebo pojedete na výlet či půjdete bruslit zkuste danou aktivitu doplnit nějakým překvapením. Co třeba nafouknout náš fóliový balónek love nebo buket balónkových srdíček pro svou lásku jako překvapení?
Prozkoumejte naši nabídku valentýnských balónků, dekorací a doplňků zde.
Krásného Valentýna vám přeje Karolina a Dekorativo.cz

Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek Novější příspěvek →


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.