Jak naplánovat online rozlučku se svobodou

Zveřejnil dne

Pokud jste kvůli současné situaci museli zrušit nebo odložit rozlučkovou párty, pak online rozlučka se svobodou je možná přesně to, co právě teď nevěsta potřebuje.

Šťastný pár pravděpodobně prošel dostatečným stresem při změně uspořádání svých svatebních plánů, takže by bylo hezké naplánovat pro ni něco zvláštního, co by ji mohlo rozveselit.

 

 

JAK VŠE NAPLÁNOVAT?

Pokud jste již byli dobře připraveni při plánování rozlučky, pak už budete mít seznam všech hostů, kteří se chystají zúčastnit. Nyní vás bude díky aktuální situaci možná i více - většina z nás má více volného času.

  • Dohodněte se s nevěstou na datum online rozlučky.
  • Posílejte pozvánky pomocí Facebooku nebo vaší skupiny aplikací WhatsApp.
  • Vyberte si, kterou platformu použijete na večírek.
  • Naplánujte si několik zábavných aktivit.

 

JAKOU PLATFORMU POUŽÍT?

V závislosti na velikosti vaší skupiny pomůže určit, na jaké platformě se bude večírek konat. A také to, jaká zařízení se k nim budou používat - FaceTime, WhatsApp a Facebook Messenger jsou možná lepší pro menší počty. Skype, Zoom nebo Teams je lepší použít pro větší počet. Výhodou je, že pokud má nevěsta kamarádky mimo ČR, tak se mohou online připojit. Ověřte, zda mohou být všechny účastnice online.

 

VÝZDOBA

Dejte všem hostům úkol ať si každý vytvoří originální výzdobu, kterou budou sdílet s ostatními v rámci videohovoru. Hostům nechte dopředu zaslat rekvizity, třeba brýle Team Bride nebo tetování na ruku.

Tip: Vytvořte si rozlučkovou atmosféru s našimi dekoracemi.

 

 

CO SI OBLÉKNOUT?

Zvolte si, co si všichni obléknete. Možná jste měli již vymyšlené téma pro vaši rozlučkovou párty a můžete ji tak použít. Pokud ne, tak si každá oblečte vaše nejoblíbenější šaty. Bude to možná také příjemná změna, když nyní většina z nás tráví celý den ve svém pohodlném domácím oblečení. 

 

 

OTEVŘETE DÁRKY NA DÁLKU

Pokud jde o rozdávání dárků, máte dvě možnosti. Buď prostřednictvím videohovoru – nechte hosty postupně za vás otevírat dárky (jeden po druhém), nebo požádejte hosty, aby poslali své dary poštou a poté je otevřete při videohovoru.

  

STANOVIT PROGRAM A STRUKTURU

I když bude skvělé se všemi ve skupině chatovat, je dobré mít na večírku nějakou strukturu. Cílem je být kreativní a přemýšlet o tom, aby si to každý užil. 

Níže sdílíme pár nápadů:

KVÍZY

Existuje spousta společenských her na rozlučku, které můžete hrát, například „Jak dobře znáte nevěstu?“ Hostitel večírku přijde s otázkami, na které mají členové odpovědět ohledně nevěsty, na konci kvízu může nevěsta odhalit správné odpovědi skupině. 

Jsme si jistý, že jste už všichni viděli dostatek svatebních či romantických filmů, můžete hrát tedy hru „Hádej film“. Naplánujte řadu otázek ohledně filmových citací či hlášek, které ostatní budou hádat, ze kterého svatebního nebo romantického filmu to je.

 

STANOVIT VÝZVU

Výzvy mohou být velkou zábavou. Můžete dát všem dopředu úkol, aby upekli určitý druh dortu a nevěsta si může vybrat, který se jí nejvíce líbí. Dalším nápadem je najít online DIY výukový program, který by si mohl každý vyzkoušet. Oblíbenou aktivitou je také například kurz ​​líčení.

Tip: Zašlete malířské potřeby a malé plátno každému z hostů. Když se všichni připojí k videohovoru, sdílejte obrázek, který byste chtěli, aby se každý pokusil znovu vytvořit na svém plátně. Poté, co hosté dokončí malování, nechte každého hlasovat o svém oblíbeném mistrovském díle!

 

SPOLEČNÁ VEČEŘE

Všichni můžete uvařit své oblíbené jídlo a povídat si o něm společně, protože jídlo je skvělý způsob spojení. Nebo můžete vybrat nevěsty oblíbenou restauraci a objednat si jídla online ke všem domů.

Tip: Můžete si dopředu stanovit recept, aby jej všichni uvařili a poté společně sdílet zážitky z vaření. 

 

FILM NEBO DESKOVÉ HRY

Díky možnosti sledovat film společně s Netflix Party můžete nyní sledovat společně prostřednictvím videochatu a sdílet smích, slzy a další momenty současně.

Typy na filmy:

  • Sex and the City Movie (Sex ve městě)
  • Runaway Bride (Nevěsta na útěku)
  • The Wedding Planner (Svatby podle Mary)
  • My Best Friend’s Wedding (Svatba mého nejlepšího přítele)
  • The Big Wedding (Velká svatba)

Pro milovníky deskových her uspořádejte herní večer s aplikacemi ke stažení. Možnosti jsou nekonečné a rozhodně jim nebrání obrazovka počítače nebo telefonu!

 

TANEČNÍ PÁRTY

Dejte dohromady seznam oblíbených písniček nevěsty a zapněte si je a sdílejte s ostatními. U toho si zatancujte stejně jako v klubu. Může se to zdát trochu hloupé, ale s trochou alkoholu se jistě navzájem povzbudíte.

..

Ačkoli to nebude stejné jako vaše předem plánovaná rozlučková párty, stále se můžete pobavit a vytvořit si nějaké vzpomínky. Nevěsta opravdu ocení, že se všichni zapojíte, aby to bylo výjimečné. Určitě to bude příležitost, na kterou si budete všichni pamatovat!

Prozkoumejte naši nabídku dekorací a doplňků na rozlučku zde.


Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek Novější příspěvek →


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.