Jak si vytvořit zvířátka z modelovacích balónků?

Zveřejnil dne

Jak si vytvořit zvířátka z modelovacích balónků?

Nevíte, jak zabavit a pobavit děti a ještě jim vykouzlit jejich oblíbené zvířátko? A co si takhle s dětmi během oslavy nebo sychravého počasí s naší modelovací sadou vymodelovat třeba celou zoologickou zahradu?

Už se vám někdy dostaly do rukou balónky, které jsou úzké a dlouhé jako špagátky? Tak takovým balonkům se říká modelovací a jsou to přesně ty, které milují kouzelníci a animátoři na dětských oslavách či akcích.

Umět vykouzlit balonková zvířátka je velké umění, ale s námi to zvládnete raz dva :-)!

 

 

S modelovací sadou značky PartyDeco z našeho e-shopu to bude jednoduché, protože budete mít vše potřebné v jedné krabičce a nemusíte nic dokupovat. To jistě oceníte!

Balení obsahuje:

  • 30 ks balónku o velikosti 130 cm v 6 barevných odstínech,
  • instrukce a pumpičku na nafouknutí balónků
  • návod na výrobu pejska

Teď už vám nic nebrání se ihned pustit do tvoření. S touto krásnou sadou pastelových modelovacích balónků, se naučíte tvarovat balónky do různých tvarů. Fantazie se meze nekladou a vaše výtvory budou vždy originální a přinesou vám i vaším dětem spoustu zábavy na jakékoliv oslavě.

Tak které zvířátko zkusíte jako první?

Psí balónek je základní sochou v umění modelování balónů a balónkových zvířatek. Jakmile budete vědět, jak vyrobit psa, můžete vyrobit třeba žirafu a další zvířátka. Niže posíláme příklady pro inspiraci :-).

Budeme rádi když nám pošlete vaše povedené výtvory na náš e-mail obchod@dekorativo.cz nebo nás označíte na Instagramu či Facebooku :-).

Přejeme vám mnoho zábavy u modelování!

Dekorativo.cz


Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek Novější příspěvek →


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.