Jak uspořádat nezapomenutelnou pool párty?

Zveřejnil dne

Jak uspořádat nezapomenutelnou pool párty?

Léto je v polovině a skvělé počasí nás neopouští. Ideální čas si udělat párty u bazénu. Případně si ji můžete připravit na konci léta a stylově se rozloučit s létem. Jak uspořádat párty u bazénu? Na co při přípravě nezapomenout a co si vzít na sebe? 

I když máme ještě polovinu léta před sebou a možná máte již i po dovolené, tak vám nic nebrání uspořádat pro své přátele pool party, jejíž atmosféra vás zavede do horkých tropů. Máte na zahradě bazén nebo vířivku? Pokud ano, máte štěstí! Pokud ne - nevzdávejte to.

Letní výprodejová sezóna je v mnoha e-shopech nebo obchodech v plném proudu. To znamená, že v mnoha obchodech najdete bazén za opravdu akční cenu. Pospěšte si s rozhodnutím, horko nepotrvá věčně!

Párty u bazénu – co musíte mít

Základem je samozřejmě bazén. Bez ohledu na to, zda nadzemní nebo zapuštěný do země, pro 15 nebo 5 osob - bazénová párty se neobejde bez bazénu případně vířivky. Pokud máte tento základní krok splněn, tak můžete ještě koupit nafukovací lehátka, kruhy a hračky do vody. Internet je plný inspirace!

Atrakce na vaší pool párty

K zahradní či bazénové párty patří během léta nejen bazén, ale také bláznivé nafukovací matrace. Matrace ve tvaru plameňáka či jednorožce nebo donut jsou stále IN. Nezapomeňte si k takové matraci dokoupit i vzduchovou pumpu. Ušetří vám nejen námahu, ale i čas, který je potřebný věnovat tomu, aby matrace dostali tu správnou podobu. 

Hitem letošního léta jsou držáky na pití a vodní bary. Jen si to představte! Vy v bazénu s kamarády probíráte důležitá témata a novinky, jak už to tak v bazénu chodí a vedle vás plave v držáku sklenička.

Dekorace kolem bazénu

Nemusíte se moc dlouho zamýšlet, jaké dekorace zvolit. Minimálně polovinu dekorace vaší bazénové párty obstarají balónky - do vody, kolem bazénu, nad stoly, zkrátka všude a čím víc, tím líp! Můžete vybírat mezi jednotlivými balónky, které ladí do stylu nebo barev vaší párty

Náš tip jsou fóliové balónky doplněné o jednobarevné latexové balónky a balónkové girlandy.

Vytuňte to ještě top produkty léta, jako jsou balónky zmrzlina, donut, plameňák, párty, láhev Cheers a sektová sklenička nebo brčka Flamingo.

Občerstvení v prázdninové atmosféře

Je pravda, že člověku nechutná během veder tak, jako v jiném ročním období.  To však neplatí při pobytu ve vodě. Připravte pro své hosty lehké občerstvení. Ať už půjde o zeleninový salát s kozím sýrem, nakrájené ovoce nebo speciality z grilu, připravte si na to vhodné talíře. Při zahradní či bazénové párty doporučujeme mít papírové nádobí. Může se totiž stát, že se nedopatřením nějaký talíř rozbije. Určitě nezapomeňte na letní drinky na ledu a ozdobte je brčkem. Překvapte své hosty třeba s netradičním stolováním. Co třeba vyzkoušet osvěžující míchaný koktejl v podobě zmrzliny? S tím vám poradí magazín StyleMix.cz ve svém článku.

Co na sebe na párty u bazénu?

Co se týče designu, je zde naprostá svoboda. Nejdůležitější je, abyste se na večírku cítili pohodlně a nenechali se omezovat outfitem. Pokud hodláte bláznit v bazénu, nemusí být těsně střižené bikiny nejlepší nápad - pokud se nebojíte nějakého neštěstí :). Přesto v takové situaci dobře poslouží jak klasické bikiny, tak i jednodílné plavky. 

Zvažte třeba přes plavky vzdušné šaty, které si můžete obléknout, když fouká vítr. Nezapomeňte na klobouk nebo čepici a sluneční brýle. 

Přejeme vám krásné léto!

Dekorativo.cz


Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek Novější příspěvek →


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.