Jak uspořádat tajnou oslavu narozenin?

Zveřejnil dne

Jak uspořádat tajnou oslavu narozenin?

Už pro vás někdy někdo připravil tajnou oslavu narozenin? Pokud ano, tak si jistě vzpomenete, jakou jste z toho měli radost a jak vás toto překvapení potěšilo. Co se takhle pustit do přípravy tajné párty pro někoho blízkého. I my jsme nedávno uspořádali tajnou oslavu pro našeho člena rodiny a stálo to opravdu za to!

Takže pokud se blíží narozeniny vaší skvělé kamarádky, sourozence nebo partnera a vy byste rádi uspořádali oslavu jako překvapení, tak se toho určitě nebojte! Tajná oslava narozenin se může stát unikátním zážitkem, který oslavence skutečně potěší, nebo dokonce dojme k slzám, jako to bylo u nás.

Jak na to vám prozradíme v následujícím článku, abyste připravili nezapomenutelnou oslavu snů. 

Jak uspořádat tajnou oslavu narozenin: krok za krokem  

  1. Plánování překvapení 

    U tajné oslavy je více než důležité vše dobře promyslet, zorganizovat a zároveň utajit před samotným oslavencem. K organizaci si přizvěte určitě někoho na pomoc minimálně jednoho až dva pomocníky, jelikož na jednoho je práce s přípravou až moc. Ono se to nezdá, ale pokud plánujete udělat si oslavu po svém a sami, tak vám to zabere několik hodin.
    Stanovte si vhodné datum oslavy - to je základ. Pokud narozeniny oslavence nevychází na víkend, zvolte jeden z nejbližších a dále pokračujte s výběrem místa k oslavě. Můžete pronajmout chalupu či chatu, zarezervovat si místa v restauraci nebo oslavu uspořádat u někoho z blízkých přátel doma. Vůbec největší překvapení se vám povede, pokud dokážete oslavence vylákat na pár hodin z domu a připravit večírek přímo u něj doma. Nám se to porařilo zrelizovat doma aniž by oslavenec něco tušil.  

  2. Seznam hostů  

    Pozvěte blízké kamarády a rodinu oslavence. Hostům rozešlete pozvánky dostatečně dopředu a výrazně v nich uveďte, že se jedná o tajnou párty a nemají nic prozradit. Dávejte si pozor, pokud by byl termín kolem svátků, to už mohou mít hosté jiné plány.

  3. Téma tajné párty 

    Ty nejlepší oslavy nesou své speciální téma. Co třeba oslava v retro stylu 80. let, černobílá párty nebo disco párty? Pokud plánujete oslavu v letních dnech u bazénu s osvěžujícími drinky a barevnými slunečníky, tak určitě ve stylu Aloha párty nebo Flamengo párty. Možností je mnoho stačí si vybrat a sladit to s tím, co má oslavenec rád.  

  4. Občerstvení a výzdoba 

    Poté, co víte počet hostů a vyberete vhodné téma oslavy, zajistěte občersvení a výzdobu právě dle daného tématu. Se zajištěním všeho potřebného vám pomůžeme my Dekorativo.cz! V našem sortimentu naleznete mnoho zajímavých dekorací na oslavu narozenin - od balónků, girland až po konfety a papírové nádobí. Dekorace doplňte o dávkovače pití plné ledu a osvěžující drinky. Hodit se vám může také popcornovač nebo chladicí box.  

  5. Něco originálního na závěr 

    Pokud vám na oslavenci skutečně záleží, budete jistě usilovat o zajištění netradičního zážitku či překvapení celého dne. S přáteli se můžete složit třeba na netradiční dárek u kterého se všichni zároveň pobavíte nebo můžete zajistit něco skutečně originálního třeba návštěva laser game, unikové hry nebo si v rámci oslavy zahrát třeba známé deskové hry jako např. Activity, či třeba po trošce alkoholu rozjet karaoke.


Sdílet tento příspěvek



← Starší příspěvek Novější příspěvek →


0 komentářů

Zanechat komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.